Maria Constantin a fost nevoită să meargă la terapie, după ce a decis să divorțeze de Marcel Toader, iar acest lucru nu s-a întâmplat la prima greșeală a bărbatului, deoarece artistei îi era frică să treacă din nou printr-un divorț. Artista a făcut declarații emoționante în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, și difuzată pe Kanal D2. 

Maria Constantin a vorbit despre relația cu Marcel Toader

Artista a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Marcel Toader, iar lucrurile acestea sunt puțin cunoscute de cei de acasă. Aceasta a trecut prin multe evenimente neplăcute, dar a trecut peste ele până în momentul în care a simțit că este prea mult.

Citește și: Mai este cale de împăcare între Constantin Enceanu și Niculina Stoican după ce au ajuns în instanță? Ce spune artistul: „Sunt lucruri pe care eu consider că le rezolvăm în familie”

Tot ceea ce a făcut, a făcut pentru fiul său și mereu și-a dorit ca el să o vadă bine și să fie femeia puternică din viața lui. Motiv pentru care de fiecare dată când a simțit că e la pământ, s-a ridicat pentru el.

„Povestea a fost puțin ciudată, aș putea spune. Eu în perioada respectivă trecusem prin primul meu divorț, toată perioada cu fiul meu.

Eu eram într-o suferință maximă, începusem să iau somnifere, calmante, începusem să nu mai mănânc și cumva am ajuns să pic jos din picioare, m-a găsit o vecină. În momentul în care m-am trezit, m-am întrebat ce fac cu viața mea. Vreau să ca să fie copilul meu bine sau vreau să fiu la pământ și copilul meu să înțeleagă doar o parte din poveste? Eu trebuie să fiu puternică pentru el, dacă nu era el probabil aș fi fost picată și aș fi avut și alte gânduri”, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Maria Constantin, despre averea lui Marcel Toader: „Avea datorii extrem de mari” 

Cu toate că Marcel Toader a iubit-o foarte mult, rănile pe care i le-a lăsat au fost adânci și a avut nevoie de terapie pentru a se putea pune pe picioare. În căsnicia celor doi au existat multe minciuni, iar artista a închis ochii de multe ori.

„M-a iubit foarte mult, dar în același timp m-a mințit extraordinar de mult.

Am aflat după câteva luni de zile că birourile pe care mi le prezentase, unde îmi spunea că este sediul firmei, că are un asociat, mi l-a prezentat. Am aflat ulterior că erau ale unui altui prieten, unde chema televiziunile ca să filmeze. De fapt, nu era spațiul lui. La apartament avea datorii extrem de mari și eu am aflat ulterior. Și nu asta a fost problema despărțirii, adică nu bani, pentru că era clar că eu eram singură sursă de venit în casa noastră și în relația noastră.
El a avut ceva bani la început, dar nu foarte mulți în care făcea aroganțe cu vacanțe. Am înțeles, voia să mă cucerească pe mine”,
a mai spus artista.

Citește și: Ce relație are Niculina Stoican cu tatăl ei biologic? Bărbatul nu a vrut să o recunoască pe artistă: „Nu am simțit lipsa lui niciodată”

Marcel Toader i-a făcut Mariei Constantin cel mai mare rău din viața ei și, din punctul ei de vedere, consideră că acesta și-a dorit să se răzbune pe ea din cauza faptului că nu și-a dorit să își continue viața lângă el. Celebra cântăreață a mărturisit în emisiunea lui Mihai Ghiță că era conștientă de faptul că nu era singura femeie din viața fostului ei soț. 

„Culmea este că acest om mi-a făcut cel mai mare rău din viața mea. Cu toată iubirea și cred că de asta, de asta cred că m-a iubit foarte mult, pentru că și-a dorit atât de mult să se răzbune pe mine, pentru că nu mi-am dorit să continui viața lângă el și pentru că în viața lui nu eram doar eu. Existau multe femei, nu eram doar eu, și am acceptat și asta. La un moment dat au apărut niște imagini, acele imagini erau trimise de mine, primite de către femei cu poze din casa noastră, din apartamentul renovat de mine, cu draperia care se vedea pe fundal, cu canapeaua pe care o cumpărasem eu, cu tot”, a mai adăugat artista.