Bărbatul, fost parlamentar ar fi considerat că nu este vorba despre o urgență, ba mai mult ar fi inventat inclusiv un nume jignitor pentru situația băiatului. Scenele din cabinetul medical au fost filmate de părinți.

Medic din Maramureș, fost parlamentar, dialog halucinant cu un copil cu probleme de sănătate

„Când l-am văzut pe băiat arsam fost foarte agitată, am primit un răspuns....„ Părinții

au mers la unitatea medicală din Baia Sprie la departamentul de urgențe, după ce micuțul s-a împiedicat și a căzut pe grătarul fierbinte. „Am rămas blocați, mască la comportamentul domnului doctor. foarte recalcitrant, indiferent. Domnul doctor nici nu măcar nu s-a obosit cel puțin să se ridice de pe scaun”

Citește și: VIDEO Întârzieri măsurate în sute de minute. Călătorii au plâns de nervi

Medicul este un fost parlamentar cu trei mandate la activ. Acesta spune că micuțul a fost tratat de asistentă. Până la urmă medicul nici măcar nu și-a mai recunoscut funcția după cum rezultă tot din clipul înregistrat de părinți.

Părinții au filmat întreaga scenă

Părinții spun că vor depune plângere la colegiul medicilor. La Iași, vedem o altă situație, o ambulanță vandalizată de cei care au avut impresia că intervenția a fost întârziată.

Un bărbat în stop cardio respirator a fost adus cu mașina rudelor. Oamenii s-au întâlnit cu ambulanța în oraș, dar a fost prea târziu, iar victima a murit după 50 de minute de resuscitare.

Citește și: VIDEO O fetiță de doi ani din Suceava a fost spălată cu soluție de oi. Medicii au salvat-o în ultimul moment

„Personalul este epuizat, numărul de solicitare a crescut, numărul de echipaj însă nu, ambulanțe după cum știe toată lumea încă nu s-au achiziționat de cinci ani de zile.

Lucrăm mașini care au o normă de casare care ar fi trebuit să fie casat în definitiv.” Din imaginile filmate de un șofer se vede cum ambulanța s-a ales cu geamul spart.