Asta a urmat după răfuiala sângeroasă din orașul Pantelimon, unde două clanuri rivale și-au făcut dreptate cu bâta și sabia. Indivizii au avut chiar tupeul să intre înarmați în spital.

Trei indivizi sunt de negăsit, după răfuiala din Pantelimon

Din cei 19 bărbați implicați, trei sunt acum de negăsit. La două zile distanță de la conflictele sângeroase care au îngrozit întreaga comunitate din Pantelimon, trei dintre agresori încă sunt căutați de polițiști.

Peste 400 de oameni ai legii au fost mobilizați pentru a-i găsi pe indivizi implicați în conflict. Poliția orașului Pantelimon, însă, îl contrazice pe adjunctului IPJ Ilfov, Alexandru Bălan.

Pe data de 16 septembrie, membrul uneia dintre familiile implicate în conflict a depus o plângere penală prin care sesiza oamenii legii că a primit amenințări grave de la cealaltă familie implicată în bătălia sângeroasă din acest weekend.

Ba mai mult, bărbatul a susținut că ar fi fost și agresat de trei dintre rivali în timp ce se afla singur pe stradă. Polițiștii însă l-au ignorat și nu au făcut nimic până când nu a fost prea târziu, iar victima s-a decis să își facă dreptate cu propriile mâini.

Citește și: VIDEO Planșeul unirii se află în stare de degradare. Experții în construcții consideră că se poate prăbuși oricând

Concret, printre bâlbe, adjunctul poliției Ilfov, încearcă să ne transmită că timp de cinci zile, polițiștii orașului Pantelimon nu au reușit nici măcar să identifice mașina din care au coborât cei trei agresori din data de 16 septembrie, nici se află identitate a persoanelor. Puteau fi însă prevenite confruntările stradale sângeroase din ultimele zile, este o altă întrebare care stă pe buzele locuitorilor ce pică drept victime colaterale.

Polițiștii îi caută peste tot

Până în acest moment 19 persoane au fost identificate, dintre care șase au fost arestate preventiv, iar alte patru sunt internate sub pază strictă. Acum, polițiștilor le este frică să nu se repete incidentul de sâmbătă dimineața, când 15 indivizi înarmați cu furci topoare și săbii au năvălit în camera de gardă a spitalului Sfântul Pantelimon și și-au atacat rivalii ce primeau îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO Planșeul unirii se află în stare de degradare. Experții în construcții consideră că se poate prăbuși oricând

În urma acestui incident spitalul a fost amendat cu 3 mii de lei pentru că nu a asigurat securitatea unității medicale, iar paznicul aflat de serviciu cu 5 mii de lei. Concret, în momentul de față polițiștii ilfoveni și cei bucureșteni lucrează la trei anchete ce îi vizează pe agresori.

În total, ar fi peste zece autori necunoscuți în aceste dosare.