Cei doi s-au îndrăgostit profund și au avut grijă să își încheie capitolele din trecut înainte de a începe o nouă viață împreună. Odată cu venirea pe lume a micuțului Sasha Ioan, viața lor a căpătat un nou sens, iar acum totul gravitează în jurul lui.

Recent, vedetele, actorii și influencerii au sărbătorit ziua de naștere a lui Codin Maticiuc, care a împlinit 44 de ani.

Cu această ocazie, el a dorit să le împărtășească apropiaților câteva imagini oficiale din filmul ce urmează să fie lansat în această toamnă.

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Regizat de Anghel Damian, filmul a adus-o pe partenera sa de viață, Theo Rose, la eveniment, având în vedere că ea nu putea lipsi, măcar pentru a-i fi alături iubitului.

Theo a menționat că îl vede tot mai rar, dar detalii suplimentare vor fi dezvăluite în continuare.

Theo Rose a afirmat că, deși au opinii diferite și se pot contrazice, această diversitate este ceea ce le aduce farmec în relație. Ea a subliniat că, în loc să se certe, preferă să se asculte reciproc și să învețe unii de la alții.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața. Ce făcut artista, după un concert: „Merg deja de câteva luni și s-a schimbat totul”

„Ne mai contrazicem și noi, evident. Nu avem puncte de vedere asemănătoare tot timpul, dar asta este și farmecul. Și legat de copil, dar putem să ne contrazicem în absolut orice privință, însă alegem să nu o facem de cele mai multe ori că nu despre asta este vorba. Important este să ne ascultăm și să învățăm fiecare de la celălalt”, a spus Theo Rose, conform CanCan.

Artista este pregătită să fie mamă din nou

Artista a subliniat că își propun să petreacă mult timp împreună cu copilul, implicându-se în activități comune, cum ar fi ieșirile în parc și cumpărăturile. Ea a menționat că aceste momente sunt esențiale pentru intimitatea și legătura din familie.

„Încercăm să fim împreună cât mai mult, noi și copilul. Facem niște activități comune, ieșim în parc.

Orice am face încercăm să rămânem împreună, la cumpărături. Noi avem nevoie lucrurile astea de fapt, acasă, în intimitatea casei.”, a mai adăugat artista.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața. Ce făcut artista, după un concert: „Merg deja de câteva luni și s-a schimbat totul”

Theo Rose a spus că nu pot avea prea mulți copii din cauza nașterii prin cezariană, menționând că trei ar fi numărul maxim.

„Prea mulți nu avem cum pentru că am cezariană, trei e numărul maxim. Să dea Dumnezeu.”, a spus Theo Rose.