Theo Rose este o artistă foarte apreciată, cunoscută atât pentru vocea sa unică, cât și pentru personalitatea prietenoasă și plină de veselie. Vedeta a avut probleme de sănătate legate de corzile vocale și, după un concert, a ajuns chiar să apeleze la un terapeut vocal.

Theo Rose, despre terapeutul vocal

Vedeta a menționat că a avut unele probleme vocale, însă a găsit o profesoară de canto care a ajutat-o semnificativ.

După câteva luni de lecții, și-a îmbunătățit tehnica vocală și modul în care produce sunetele. Acum, poate cânta mai multe zile la rând fără să se simtă obosită sau să întâmpine dificultăți.

„Au fost niște probleme, nu foarte grave, dar am găsit un terapeut vocal, o profesoară de canto minunată. Merg deja de câteva luni și s-a schimbat cu totul: tehnica vocală, felul cum poziționez sunetele.

Nu mă mai simt obosită după cântări, reușesc să cânt zile întregi același show și să nu am niciun fel de problemă”,
a spus vedeta, conform Ciao.ro

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose a plecat din casa în care locuia cu Anghel Damian. Ce a făcut-o pe vedetă să ia această decizie: „În dimineața asta m-am trezit fixată”

Theo Rose  a explicat că poziționarea sunetului depinde de tipul de emisie necesar pentru fiecare registru vocal. A lucrat intens la vocalize și exerciții pentru a înțelege cum funcționează corzile vocale la emiterea sunetelor. După multă practică, a reușit să înțeleagă și să îmbunătățească această tehnică, ceea ce consideră a fi extrem de important pentru ea.

„Poziționarea sunetului. Este o chestie de emisie.

Fiecare sunet, în funcție de registrul în care se află, necesită o emisie diferită și atunci am făcut tot felul de vocalize, tot felul de exerciții. Mi-a explicat direct ce se întâmplă cu corzile mele vocale la fiecare emitere a unui sunet. Am înțeles după mult exercițiu că nu-ți intră la cap așa ușor așa ceva și gata, am început să rezolv problema, ceea ce pentru mine contează erxtraordinar de mult”, a mai
spus Theo Rose.

Artista se relaxează când stă cu fiul său 

Vedeta a spus că preferă să fie obosită dar alături de copilul ei, decât să doarmă știind că acesta este departe. Pentru ea, este mai dureros să nu fie alături de copil decât să se confrunte cu oboseala extremă.

Citește și: VIDEO Pensionarii sunt revoltați după ce a avut loc recalcularea pensiilor. Mulți dintre ei sunt pe minus cu banii

„Să dorm și să-mi văd copilul. Mă obosește să știu copilul departe, mă obosește mai tare decât dacă ar fi acolo și ar trebui să fac cu el tot felul de chestii. E o chestie pe care mamele o simt așa, e mai dureros să nu fii acolo decât să fii ruptă de oboseală. Prefer să fiu ruptă de oboseală și să fiu cu copilul decât să stau să dorm”, a mai spus Theo Rose.