Recent, Oana Ciocan a infirmat zvonurile că ar fi fost agresată de Jador și pare că ar fi deschisă la ideea de a relua relația cu el.

Cei doi s-au separat acum câteva luni. Recent, cântărețul a afirmat că despărțirea lor a fost doar o pauză, însă a hotărât să încheie definitiv relația atunci când a aflat că fosta sa parteneră și-a refăcut viața sentimentală.

Dintr-un mesaj publicat pe Instagram, reiese că Oana ar fi dispusă să-i o ia de la capăt cu artistul.

Oana Ciocan se gândește la împăcarea cu Jador?

La puțin timp după ce l-a avertizat despre posibilele imagini pe care Jador le-ar deține cu ea și actualul ei partener, Oana Ciocan a postat pe Instagram, sugerând că ar putea fi deschisă să își schimbe atitudinea.

Fosta iubită a artistului a lăsat de înțeles că ar putea relua relația cu Jador, însă a subliniat că acest lucru ar necesita timp și că nu vrea să forțeze situația.

Citește și: VIDEO „Șacalul”, suspectul în cazul dublei crime din Constanța, senin în fața judecătorilor! Neagă toate acuzațiile

„Să renunți nu înseamnă mereu că nu va funcționa mai târziu.

Înseamnă doar că poate nu funcționează în circumstanțele respective. Unii oameni spun că e bine, poate chiar este, dar poate nu este momentul potrivit. Să renunți înseamnă ca amândoi să faceți ceea ce trebuie în viețile personale, lucru ce, mai târziu, vă va permite să fiți împreună din nou și să aveți ceva și mai uimitor”, este postarea pe care a distribuit-o Oana Ciocan, pe Instagram.

Oana Ciocan neaga că ar fi fost bătută de artist

Oana Ciocan a declarat că a crescut într-o familie fericită, unde a învățat ce înseamnă o relație sănătoasă bazată pe respect și dragoste. Ea subliniază că nu a tolerat și nu va tolera comportamente nepotrivite și consideră important ca fiecare să se ocupe de propria viață, fără a face presupuneri greșite. De asemenea, a clarificat că violența nu a făcut niciodată parte din viața ei.

Citește și: VIDEO Un elev din Prahova a fost agresat de învățătoare pentru o foaie îndoită. Colegii din cadrul didactic dau vina pe băiat

„În primul rând, am fost crescută într-o familie fericită, bazată pe respect și dragoste, și am învățat ce înseamnă o relație sănătoasă. Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată comportamente care ies din acest tipar.

Este important ca fiecare să își vadă de viața și de treaba lui, fără a trage concluzii greșite. Nu vreau să ajung în fața judecății publice, dar simt că trebuie să clarific faptul că violența nu a fost niciodată parte din viața mea”, spunea Oana Ciocan.