Prețul se încadrează sub 100 de euro, iar întregul outfit abia depășește această sumă. Află cât a cheltuit Theo Rose pentru ținuta ei specială din ziua nunții!

Theo Rose și Anghel Damian au devenit soț și soție, jurându-și iubire eternă în fața lui Dumnezeu! Ceremonia a avut loc într-o discreție totală, astfel încât nimeni nu a fost la curent cu evenimentul. De curând, Theo Rose a împărtășit câteva imagini de la nunta lor.

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose?

La nunta sa, cântăreața a impresionat cu o apariție spectaculoasă, purtând o rochie albă, mulată, care i-a evidențiat perfect silueta. Theo Rose a dezvăluit că a achiziționat rochia dintr-un magazin cunoscut, plătind pentru ea doar 80 de euro, o sumă surprinzător de mică pentru o ținută de nuntă.

Pantofii pe care i-a purtat Theo Rose la nuntă au fost, de asemenea, accesibili ca preț, artista menționând că a plătit doar 40 de euro pentru ei. Cântăreața a explicat că nu a vrut o ceremonie extravagantă, deoarece participă frecvent la astfel de evenimente, fiind invitată să cânte la numeroase nunți.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața. Ce făcut artista, după un concert: „Merg deja de câteva luni și s-a schimbat totul”

„Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, furmoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro”, a

declarat Theo Rose.

Cântăreața și-a dorit o rochie simplă

Theo Rose și Anghel Damian au optat pentru o ceremonie restrânsă, alături de cei mai apropiați oameni din viața lor. Evenimentul s-a desfășurat exact așa cum și-au imaginat, iar fericirea lor a fost evidentă în fotografiile pe care le-au împărtășit cu cei care îi urmăresc.

Citește și: Theo Rose a luat decizia, după ce Anghel Damian a început să plece mai des de acasă! A luat și copilul cu ea: „Nu i-am cerut niciodată asta”

Artista a vrut ca rochia ei de mireasă să reflecte simplitatea evenimentului, însă a căutat totodată un design unic. Acesta a fost principalul motiv pentru care a ales acea rochie specială.

„Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”, a declarat artista.