Totuși, nu a avut întotdeauna o viață ușoară. În trecut, a întâmpinat dificultăți financiare în timpul relației sale cu fostul partener, Cornel Păsat. Ce declarații a făcut despre începuturile carierei sale? 

Oana Roman este cunoscută pentru stilul său deschis de a comunica, iar acest lucru nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Recent, vedeta a discutat despre cum erau începuturile carierei sale. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că viața ei nu a fost ușoară la începutul relației cu Cornel Păsat.

Citește și: Cum a reușit Oana Roman să îi recupereze pensia alimentară fiicei sale. Marius Elisei a fost obligat să plătească: „Eu asta am făcut”

Oana Roman a reușit să își construiască propriul parcurs în viață. Deși este fiica lui Petre Roman, acest lucru nu i-a adus avantaje. Dimpotrivă, ea afirmă că a întâmpinat numeroase refuzuri și obstacole de-a lungul carierei sale.

„Evident că am avut și probleme de natură financiară pentru că tata, în linia aceasta de educație extrem de modernă și de occidentală, după ce m-am întors (n.r. de la facultatea din Franţa), mi-a zis: „Ok. Bun, te-ai întors, ai o diplomă, pa. Gata, de acum încolo trebuie să descurci. Adică nu mai gata. Noi nu mai trebuie să te întreținem, nu mai trebuie. Deci la revedere, pa”.

Și a fost foarte, foarte, foarte, foarte greu”, a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost ajutați de tatăl vedetei?

Pe măsură ce proiectul a evoluat, spectacolele au câștigat popularitate datorită calității lor. În perioadele dificile din punct de vedere financiar, Oana Roman  a solicitat ajutorul tatălui său, însă Petre Roman nu ar fi oferit niciun sprijin.

„Tata nu ne-a dat nimic. Nu pentru că era rău sau zgârcit sau nu, pentru că așa a fost educația pe care el, la un moment dat, a primit-o, care a fost în familiile noastre de-a lungul generațiilor. Eu m-am trezit, ok, ce fac acum? Adică ce fac? Nu s-a pus nicio secundă problema că el să se ducă la cineva să spună, bă, ia-o să lucreze.

Nu s-a pus problemă. Și atunci am zis, ok, ce fac?”, a mai spus vedeta.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să divorțeze. Care a fost anunțul vedetei: „Drumurile ajung să se despartă”

Oana Roman a mărturisit că, deși Petre Roman le-a acoperit chiria pentru câteva luni, ajutorul a fost limitat. Vedeta subliniază că a fost nevoită să se descurce pe cont propriu, ajungând chiar să trăiască din „pâine cu ceai”.

„Tata ne-a plătit chiria pentru vreo trei-patru luni, după care ne-a spus că trebuie să ne descurcăm singuri. A fost foarte greu, mâncam pâine cu ceai și mergeam din când în când pe la părinți pentru a mai mânca ceva. Dar nu am renunțat și am muncit din greu să facem proiectul să meargă”, a adăugat Oana Roman.