În această seară, de la ora 22:30, fanii îndrăgitului serial „Rocco Schiavone” își vor lua rămas bun de la celebrul și controversatul inspector de Poliție din Aosta, odată cu difuzarea ultimului episod al producției, la Kanal D2.

Săptămâni la rând, inspectorul Rocco Schiavone a captat atenția privitorilor, prin intermediul serialului ce-i poartă numele, prin cazurile teribile, încâlcite adeseori, care ar fi avut reale șanse să rămână nerezolvate fără priceperea și iscusința polițistului, dar și prin acțiunile controversate la care a apelat acesta atunci când s-a aflat în impas, în viața de zi cu zi.

În ultimul episod al serialului, difuzat în această seară, îl regăsim pe inspectorul Rocco aflat în Varese, un orășel la granița cu Elveția, acolo unde are de rezolvat un caz care i-a și pecetluit existența, cel al lui infractorului Enzo Baiocchi, găsit mort într-o camera de hotel.

Rocco apelează la ajutorul Sandrei, pentru a realiza un material în presă italiană despre persoanele implicate de-a lungul timpului în „protejarea” lui Enzo și a fratelui acestuia, Luigi, cel din urmă fiind și cel care i-a ucis

soția inspectorului. Răzbunarea lui Rocco trebuie să fie una de neuitat, pe măsura evenimentelor care i-au marcat viața, pentru totdeauna, odată cu uciderea soției sale așa că orice pistă este exploatată la maximum.

Un telefon vechi găsit în apropierea crimei îl plasează pe Sebastiano Cecchetti, bunul prieten al lui Rocco, drept suspect principal în acest caz teribil. Cine este persoana care va face „lumină” în cazul uciderii lui Enzo Baiocchi și ce adevăr cumplit va afla Rocco, în legătură cu uciderea soției sale, puteți afla în această seară, de la ora

22:30, odată cu difuzarea ultimului episod din serialul „Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.

Începând de mâine, 15 noiembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmări „Agent Hamilton”, un serial nou, plin de mister, o producție spectaculoasă bazata pe romanul  Carl Hamilton, scris de Jan Guillou, ce îl are în centrul acțiunii pe agentul secret suedez cu același nume.

Noul serial, „Agent Hamilton”, își va capta telespectatorii săptămânal, de luni până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D2, cu situații tensionate, imprevizibile, periculoase, din viața

agentului secret Carl Hamilton, interpretat de către actorul norvegian Jakob Oftebro.