În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, inspectorul Rocco Schiavone, din serialul omonim, se va confruntă cu noi situații întortocheate, în ceea ce privește cazurile pe care le anchetează.

Cel de-al doilea agent de pază din jaful de la cazinou, Ruggero Maquignaz, este găsit mort în pădure iar Rocco suspectează că cineva a vrut să scape de acesta după ce infractorii au dat „lovitura anului”.

Pe de altă parte, Rocco își vizitează prietenul, pe Roversi, căruia îi mulțumește pentru că l-a ajutat în cazul Favre, iar acum Michelini își va ispăși pedeapsa.

Ca și când nu ar fi de ajuns problemele cu care se confruntă Rocco, celebrul inspector află că Sebastiano a evadat, la scurt timp după ce Enzo Baiocchi a fost eliberat, iar acum polițistul se teme de ce-i mai rău pentru prietenul său.

 

Cum reușește Rocco să elucideze întortocheatul caz al jafului de la cazinou, și ce implicare va avea Enrico Manetti, agentul amenințat cu moartea de către Ruggero, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.