În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe celebrul inspector din Aosta preocupat de situația lui Sebastiano, bunul său prieten.

Rocco află de la Sebastiano că Enzo Baiocchi, dușmanul lor de moarte, se ascunde în Elveția iar cel din urmă este decis să îl prindă pe criminal, chiar cu prețul vieții.

Sebastiano apelează la Rocco pentru a-și procura un pașaport, să poată ajunge pe urmele lui Enzo, dar are nevoie și de o locuință, iar inspectorul apelează

la sprijinul lui Michele.

Încercând să facă tot posibilul să își ajute prietenul să scape cu viață din această poveste teribilă care îl macină, Rocco apelează la sprijinul procurorului. Când vrea să reia legătură cu Sebastiano, Rocco descoperă cu stupoare că bunul său prieten a dispărut. Furio și Fabrizio sunt gata să-l ajute pe Rocco pentru a-l găsi pe Sebastiano.

Ce se va întâmpla atunci când Rocco află cu ce probleme uriașe se poate confrunta Sebastiano dacă va fi găsit de către autorități, puteți afla în acestă seară, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.