În aceasta seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2, celebrul inspector din Aosta revine la atribuțiile sale de șef adjunct al Poliției. Împușcătură trasă accidental de ofițerul D'Intino l-a costat pe Rocco un rinichi, dar asta nu l-a încetinit pe Schiavone, însă l-a lăsat condus de un sentiment profund de gol și singurătate.

Oriunde merge, Rocco este condus de o stare de melancolie și disperare, și împărtășește aceste sentimente cu fantoma soției sale, Marina.

Aceasta îl îndeamnă să întoarcă o nouă filă a vieții dar, ca de obicei, Rocco nu ține cont de recomandările acesteia.

Între timp, pe vârful Hellbronner al Mont Blancului, la granița dintre Italia și Franța, un cadavru este găsit de către doi tehnicieni francezi de teleferic. Cei doi nu vor să fie implicați în crimă și mută cadavrul pe teritoriul Italian, în timpul nopții.

Când Rocco este chemat să se ocupe de caz, el simte că ceva nu se potrivește cu locul de recuperare al cadavrului, care aparține lui Alessio Ronc, și decide să „returneze” cadavrul peste granița cu Franța. Prin urmare, poliția franceză se implică, iar Rocco este nevoit să coopereze cu inspectorul Isabelle, o tânără hotărâtă și atrăgătoare, care se îndrăgostește de inspectorul adjunct Scipioni.

Între timp, se apropie ziua tradiționalului meci de fotbal caritabil dintre echipele Poliției si cea a Judecătorilor, iar Rocco nu are de gând să piardă

această competiție dar, din moment ce echipei sale îi lipsesc calitățile sportive necesare pentru a câștiga, decide să-i ceară puțin ajutor lui Michele Gambino...

Nu ratați, în aceasta seara, de la ora 22:30, un nou episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.