Cazul lui Aurelio Iatta îi da de furcă inspectorului Rocco Schiavone, în noul episod din serialul omonim, difuzat în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Inspectorul află că Iatta avea mari legături cu frații Arsu. Ancheta conduce către Domenico Arsu, implicat în crimă organizată, condamnat la închisoare, și fratele acestuia, Dario Arsu, fost consilier local, care a decedat în urmă cu ani mulți.

Cazul Bardonecchia, în care cei doi frați au fost implicati în trecut, trezește și acum suspiciuni, iar Rocco consideră că Iatta era un element cheie în acest dosar. Un sprijin neașteptat vine, pentru Rocco, din partea jurnalistei Sandra Buccellato, care încearcă să se revanșeze în fața inspectorului pentru greșelile provocate acestuia, în trecut.

Fernanda, fosta soție a lui Domenico Arsu este cea care va deveni suspecta principală în cazul Iatta, după găsirea unui indiciu valoros în casa victimei.

Cum va reuși Rocco să descopere adevăratul criminal al lui Iatta, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.