Inspectorul de Politie din Aosta continua ancheta in cazul francezului „ucis in Italia”, în noul episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2.

Romain Dubois si Jean Corbiet, suspecții francezi în cazul morții lui Alessio Ronc, cei care au mutat cadavrul peste granița, în Italia, devin rapid suspecții inspectorului Rocco, care trebuie sa găsească pista potrivită pentru a închide cazul.

Cum cel de-al doilea dintre suspecți este certat cu legea în Franta, Rocco își îndreptă mai întâi atenția către acesta însa, spre marea lui surprindere, Jean spune adevărul în ceea ce privește firul întâmplărilor în cazul morții lui Alessio.

Lui Schiavone evenimentele legate de Sebastiano, afacerea Baiocchi și trecutul sau din Roma nu ii dau pace nici acum. Procurorul Baldi este cel care îl implică cerând ajutor.

Baiocchi, care a evadat din custodia Poliției după ce a cooperat cu instituțiile Statului, l-a contactat pe Baldi pentru a se întâlni. Între timp, Brizio și Furio nu ezită să meargă la Aosta pentru a-l susține pe Rocco.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul „Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2.