Individul care a tâlhărit o femeie în parcare a unui centru comercial din Sectorul 1 a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile. Bărbatul a fost adus luni, 25 septembrie 2023, înapoi la locul faptei, unde le-a arătat anchetatorilor cum i-a smuls cheile de la mașină, apoi a fugit cu autoturismul. Dacă atunci când a fost prins cu focuri de armă le spunea polițiștilor că este „stăpânul lumii”, luni nu a dorit să scoată niciun cuvânt, doar a gesticulat.

Individul nu este la prima abatere. Adus la reconstituire, individul care își spune „stăpânul lumii” nu a scos niciun cuvânt în fața polițiștilor.

Citește și: Acoperit cu o pătură, a dat lovitura în Capitală! Un bărbat a furat un scuter chiar din fața blocului în care se afla proprietarul

El doar a arătat cu degetul locul în care a găsit autoturismul parcat.

Duminică, în parcarea unui mall din Capitală, a acostat o șoferiță, căreia i-a smuls cheia de la mașină și apoi a lovit-o. Luni, când a fost întrebat cum s-a petrecut totul, doar a dat din cap. A ponit cu mașina furată câțiva metri, iar la ieșirea din parcarea centrului comercial a coborât și a smuls plăcuțele de înmatriculare, apoi a fugit din nou. Mai bine de treizeci de kilometri a parcurs cu mașina furată până să fie oprit de polițiști.

Bărbatul nu se află la prima abatere 

Oamenii legii au fost nevoiți să tragă cu pistolul în dreptul cauciucurilor și să-i spargă geamul pentru a-l putea da jos și imobiliza. Bărbatul a fost reținut duminică seara pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar luni, după reconstituiri, a fost dus din nou la audieri. Nu era la prima abatere. Individul tocmai era cercetat și pentru infracțiunea de violare a sediului profesional.

„Persoana cercetată are calitatea de inculpat și într-o altă cauză penală, unde este cercetată sub puterea controlului judiciar. A fost testat cu aparatele drug test și alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat. În cele din urmă, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților care au decis că va sta cel puțin treizeci de zile în spatele gratiilor.