O relație amoroasă a ajuns pe mâna judecătorilor din vestul țării. Nu este un proces de divorț, cum v-ați fi așteptat, ci un scandal între doi amanți. Motivul este unul halucinant: o femeie își acuză fostul iubit că nu a păstrat secretă relația dintre ei și că astfel i-a distrus căsnicia. 

„Momentan, meciul din instanță este egal. Judecătoria Caransebeș a respins cererea femeii, în timp ce magistrații de la tribunalul Caraș-Severin i-au dat dreptate.

Sentința, însă, nu este una definitivă. Cazul a pornit în 2022, atunci când cei doi au început o relație secretă, dar amantul a mers la domiciliul iubitei sale și a mărturisit totul soțului acesteia. Mai mult decât atât, ar fi avut o atitudine jignitoare la adresa femeii, care a rămas și fără soț și fără amant. Aceasta a decis să meargă în instanță și să ceară daune morale fostului iubit.
Prima cerere, de 15 mii de lei, i-a fost respinsă, pe motiv că acea atitudine jignitoare nu a fost la adresa ei, ci a soțului.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Galați și-a denunțat soția și prietenul din gelozie! Amanții au fost arestați chiar de Ziua Îndrăgostiților

În a doua instanță însă, a primit dreptate, iar magistrații au spus că ea trebuie să primească suma de 5000 de lei.

Motivul, citez: „libera exprimare nu trebuie să conducă în nicio situație la încălcarea drepturilor celorlalte persoane, la onoare, demnitate și propria imagine”. Judecătorii Curții de Apel din Timișoara vor fi cei care vor da o sentință finală în acest caz”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.