O judecătoare din București a intrat în atenția procurorilor, după ce nu a putut justifica o avere impresionantă în raport cu veniturile. Agenția Națională de Integritate a început să facă verificări și a descoperit că este vorba despre șase milioane de euro.

Judecătoarea a intrat în atenția ANI pentru că nu poate justifica o sumă fabuloasă, de aproximativ șase milioane de euro

„Vorbim despre Gabriela Cristina Mazilu, judecătoare la Tribunalul București și fostă judecătoare la Judecătoria Sectorului 4. În cazul acesteia, Agenția Națională de Integritate a descoperit o diferență între veniturile sale lunare și averea dobândită, mai exact șase milioane de euro au fost găsiți, bani pe care judecătoarea se pare că nu îi poate justifica, susține ANI.

Citește și: Polițist din Arad, acuzat de tortură! Procurorii spun că omul legii a bătut până la moarte un suspect

Numele acesteia însă a apărut în trecut într-un dosar ce vizează infracțiuni cu fraude bancare, dosar care ulterior a fost clasat, însă apărea și numele omului de afaceri Remus Truică.

Citește și: Dealerii lui Vlad Pascu, percheziționați informatic! Ce ar fi descoperit anchetatorii, după șase ore de percheziții: „Are un telefon mai performant și mult mai multe informații”

O altă persoană vizată de către Agenția Națională de Integritate este un fost angajat al Poliției Capitalei. În ambele cazuri, autoritățile fac verificări și evaluează modul în care aceștia au obținut veniturile pe care nu le pot justifica.

Citește și: Moartea Cameliei ridică semne de întrebare. Trupul i-a fost descoperit chiar de soțul ei, într-o mașină, în Focșani: „Și-a pus mâinile în cap și a început să țipe”

Pe de altă parte, procurorii de la Parchetul General efectuează mai multe percheziții la locuința unei judecătoare de la Tribunalul Suceava. Aceasta este suspectată că ar fi avut legături cu traficanții de stupefiante”, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.