Cu toate acestea, nu mulți știu care este începutul acestei frumoase povești de dragoste. În cadrul emisiunii „În oglindă” Tavi Clonda a povestit despre începuturile lor, dar și despre cât de natural și frumos a fost totul pentru ei.

Tavi Clonda, despre începutul dintre el și Gabriela Cristea

Tavi Clonda a fost un romantic incurabil și la început îi cânta Gabrielei Cristea în fiecare zi câte un refren.

Artistul a considerat acest lucru inedit, deoarece era ceva nou pentru emisiune, dar era și un gest cu care îi putea face ziua mai frumoasă prezentatoarei TV.

„În fiecare zi îi cântam câte un refren, cântam imnul pe care l-am compus pentru „Te vreau lângă mine”, iar apoi îi dedicam câte un refren în fiecare zi. Așa mi s-a părut mie frumos, să o iau de mânuță.

Văzusem în celelalte sezoane și nu se întâmpla lucrul acesta, intra așa prezentatorul. La început îi cântam cover-uri. Zi de zi îi cântam numai piese de genul „O fată ca ea/ Pretty woman/ Lady in red”. Cumva, mie îmi era frică să mă gândesc la ceva, să nu fiu dezamăgit. Mie oricum mi se pare că femeile aleg, adică nu sunt ipocrit, dar noi doar zicem da sau nu, foarte simplu.
Cumva, a început ea să se uite altfel la mine. Nu agresiv, elegant și frumos.”, a
mărturisit Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Tavi Clonda, despre primele ieșiri cu Gabriela Cristea

Artistul a mărturisit că îi era frică să facă prea mulți pași către Gabriela Cristea și din cauza locului de muncă. Acesta era bucuros de ceea ce se întâmplă atunci la job și îi era frică să nu strice ceva.

Citește și: Christian Sabbagh, dezvăluiri șocante din viața sa. De ce boală suferă fiul jurnalistului: „Am făcut sute de ore de terapie”

Când a venit vorba despre cum au evoluat lucrurile între cei doi, totul a venit natural și frumos. În felul lor, amândoi au făcut câțiva pași, iar ulterior au ajuns să iasă împreună și să se cunoască din ce în ce mai bine.

„Îmi era frică pentru că știam că nu e în regulă la job. Cumva nici din punctul acesta de vedere nu era ok. Eu îmi vedeam de job și eram foarte bucuros de ceea ce se întâmplă, cu contractul și așa mai departe. Mă gândeam că poate ei nu îi place de mine și degeaba încerc eu. Știi cum sunt unii bărbați, dau flori, dau cadouri și după nu se întâmplă nimic.

Am zis că o iau pas cu pas și vedem după. Într-o zi a zis ea să luăm bilete la fotbal să mergem cu toții. Eu nu cred că voia să meargă chiar cu toată echipa. După am fost la film și mă chema și pe mine. După am început și eu să îi fac curte, cu rușine așa, dar totul a fost foarte natural și foarte natural. Ea era atât de fericită și acum îi aduc aminte că mereu era numai un zâmbet. Cea mai fericită zi pentru ea a fost ziua în care ne-am căsătorit, de dimineață până seara”, a mai spus Tavi Clonda.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2865/1745/20415559/1/tavi-clondaa.jpg

Tavi Clonda, relație pansament pentru Gabriela Cristea?

Întrebat dacă i-a fost teamă că ar fi putut fi doar un pansament în acea perioadă, Tavi Clonda a mărturisit că nu, pentru că știe cine e și a avut încredere în el. Pe lângă acest lucru, între ei lucrurile au venit foarte natural și nu a simțit nicio secundă că nu există sentimente și că ar putea fi doar un pansament pentru prezentatoarea TV.

Citește și: Kinga, în lacrimi la „În Oglindă”! Nu s-a putut stăpâni când a vorbit despre tatăl ei: „Îmi doream să nu mai existe”

„Nu mi-a fost teamă că aș putea să fiu un pansament pentru ea. Dacă tu știi cine ești, eu știu cine sunt și stau drept. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul acela, așa a fost să fie. Ea un an de zile a stat singură, tocmai de aceea a stat singură. Cu mine s-au întâmplat lucrurile altfel și a spus că așa a simțit să fie. Cumva mi-a explicat că nu simțea și acum simte altfel. Dacă intri cu teamă în ceva, nu mai faci nimic. Nu aveam niciun plan de viitor, eram ca doi adolescenți”, a mai mărturisit Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „În oglindă” difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”.