Chiar dacă acum se bucură de un succes uriaș și reușește să atragă constant atenția publicului său, Teo Trandafir recunoaște că începuturile sale au fost pline de emoții.

Teo Trandafir, despre începuturile carierei

Prezentatoarea TV a spus că la început a fost emoționată din cauza necunoscutului nu știa unde să meargă, ce să facă sau cu cine să colaboreze, chiar dacă unele persoane din echipă îi erau cunoscute.

După zece ani, emoțiile s-au diminuat și a dobândit confortul de a cunoaște exact persoanele cu care lucrează.

Citește și: De luni, emisiunea “Follow us!”, de la Kanal D2, se va difuza seara, de la ora 21:00

„Au fost emoțiile începutului, pentru că nu știam unde sunt birourile, unde trebuie să mă duc, ce trebuie să fac, cu cine trebuie să mă întâlnesc, cum sunt ceilalți colegi ai mei, pentru că o parte din membrii echipei îmi erau deja cunoscuți.

Dar au trecut zece ani de atunci și emoțiile s-au atenuat mult și a intervenit confortul de a ști exact cu cine vorbești.”,
a spus Teo Trandafir pentru Ciao.

Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei

Teo Trandafir a vorbit despre importanța respectului în relația dintre părinți și copii, evidențiind că Maia, la aproape 19 ani, este deja adultă și are dreptul să-și găsească propriul drum.

Relația lor se bazează pe răbdare și respect reciproc, recunoscând că greșelile sunt inevitabile, dar o simplă scuze și înțelegere pot ajuta la rezolvarea conflictelor.

Citește și: Cum se înțelege Jador cu iubitul surorii lui, Camelia Dumitrache. Sora artistului a dat cărțile pe față: „Este un om foarte cald, foarte blând”

„Cred că este bine ca fiecare părinte să își respecte copilul îndeajuns încât să înțeleagă că acesta își va găsi singur drumul într-o bună zi.

Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani. Relația dintre noi este clădită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu “Iartă-mă, am înțeles!” detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi.”, a mai spus Teo Trandafir.