Scene dramatice au fost filmate în Timișoara, unde ceasul rău l-a pândit pe un bărbat la doi pași de spitalul în care lucra. Câteva secunde au făcut diferența între viață și moarte pentru acesta. Dădea să intre cu mașina în spital, când a fost izbit de o mașină și lovit mortal apoi de două TIR-uri. Imaginile surprinse la locul tragediei au un puternic impact emoțional. Scenele cutremurătoare sunt filmate imediat după impactul zdrobitor.

Martorii au deschis portiera mașinii condusă de angajatul Institutului de boli cardiovasculare. Șoferul era în agonie. Tot martorii au decuplat bornele de la baterie, ca nu cumva să ia foc. Între timp, tot mai mulți medici de la Spitalul de Boli Infecțioase, aflat în apropiere au venit mâncând pământul să își ajute colegul, care abia mai respira. 

Citește și: Un bătrân de 60 de ani, zdrobit de TIR pe zebră! Scenele cumplie au fost filmate în Buftea

Bietul om nu a mai trăit mult. Preluat de medicii SMURD și transportat la Spitalul județean din Timișoara, el a pierit. Când a avut loc oribilul impact, bărbatul de 60 de ani era aproape de a intra în curtea spitalului în care lucra de mai bine de șapte ani ca specialist în protecția munci. Autoturismul lui a fost lovit din spate de o mașină condusă de o femeie și proiectat într-un TIR, care venea pe contrasens.

Imaginile filmate de o cameră de supraveghere sunt de-a dreptul șocante.

Șoferița vinovată de accidentul din Timișoara ar putea fi pusă sub acuzare 

După aceste scene, autoturismul zdrobit deja a fost lovit și de un alt TIR, care circula în aceeași direcție. „Fără gram de frână, fără nimic a intrat. Eu le-am oprit pe loc. Deja i-am văzut că se lovesc.

Eram pe loc, am așteptat să văd ce face și a ajuns sub mine”, a declarat un martor.

Martorii au privit totul încremeniți. Bărbatul nu purta centură de siguranță, potrivit polițiștilor. Medicii, care îi sunt colegi și care i-au sărit în ajutor au rămas și ei marcați. „A fost un haos general. Noi am evaluat rapid, am făcut ce era necesar din punctul nostru de vedere și am lăsat colegii când au ajuns la fața locului să își continue treaba”,

a declarat un medic specialist ATI.

Șoferița vinovată de accident a scăpat fără nicio zgârietură. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și ar putea să o pună sub acuzare.