În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vali Vijelie a fost protagonistul unui adevărat scandal. În mediul online au circulat mai multe fotografii cu celebrul manelist, în care apare alături de o brunetă misterioasă. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze foarte tandre, iar imaginile nu i-au picat deloc bine soției.

Citește și: Carmen, soția lui Vali Vijelie, primele declarații după l-a văzut cu o altă femeie! Nu a mai rezistat și a pus punct: „Fiecare își vede de viața lui”

După ce l-a văzut pe soțul ei alături de o altă femeie, Carmen Rusu a confirmat despărțirea. Ea spunea că nu vrea să mai fie contactată și întrebată despre acest subiect, iar singurul motiv pentru care mai este alături de Vali Vijelie este pentru confortul ei financiar și al copiilor pe care îi au împreună. Acum, a venit și rândul cântărețului să rupă tăcerea.

Vali Vijelie, despre acuzațiile de infidelitate: „Soția mea chiar s-a supărat rău de tot”

Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, Vali Vijelie a mărturisit că a petrecut Paștele în familie, alături de soție și copii. Celebrul cântăreț a negat că ar fi avut o aventură cu bruneta misterioasă. El susține că a încercat să o ajute să ajungă acasă și atât. Legat de soția lui, manelistul a mărturisit că este foarte supărată pe el.

„Sunt de la foarte bine în sus. De Paște am dormit în sufragerie la mine, cu copiii. De Paște a fost foarte frumos. Unde dădeai mă găseai pe mine. Pe orice post eram eu, numai afară nu mai eram. De fiecare dată stau acasă de Paște cu copiii, cu familia, după care mergem la cântat. Paștele acesta a fost foarte liniștit.

Cel mai frumos sentiment e dragostea.

Și în Biblie scrie «Iubiți-vă mult». Am ieșit din mașină și am pus în practică ce e în Biblie. Mai bine iau totul asupra mea. Care e fără de păcat să dea cu piatra. Am vrut să fac un bine unui om care a vrut să ajungă acasă și uite ce s-a întâmplat. Am ajutat-o să urce în mașină. Soția mea chiar s-a supărat rău de tot. Eu cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate.
Ea dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, atunci mă gonește de acasă. Cred că acum mi-a pus bagajele la ușă, nu știu”
, a declarat Vali Vijelie, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum a ajuns Vali Vijelie alături de bruneta misterioasă? „S-a nimerit să fie o domnișoară”

Vali Vijelie a mărturisit că a ajuns în compania brunetei misterioase deoarece a vrut să o ajute.

El se afla la o benzinărie alături de colegii săi, fiind după o cântare. Întâmplarea a fost ca paparazzi să îl surprindă chiar în momentul în care vorbea cu bruneta misterioasă, iar întreaga situație ar fi fost interpretată greșit. Cu toate acestea, manelistul a mărturisit că nu și-a văzut niciodată soția atât de supărată pe el, însă speră că lucrurile dintre ei se vor liniști în curând. De Paște, ai au fost împreună, alături de copii.

„Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei? Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen. I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc (…) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească”, a mai adăugat celebrul cântăreț.