La o zi de la decesul neașteptat a interpretei de muzică populară, Victorița Cică, apar noi detalii despre ultima perioadă din viața regretatei soliste.

Cu două săptămâni înainte de a se stinge din viață, solista a mers să își viziteze colegii din cadrul Ansamblului Doina Oltului, în cadrul căruia activa și ea. Chiar dacă nu se simțea bine, iar sănătatea îi era șubredă, Victorița Cică a ținut să își vadă prietenii alături de care a urcat de multe ori pe scenele din România.

Artista, care s-ar fi stins chiar în brațele soțului în urma unei afecțiuni hepatice, așa cum notează starpopular.ro, nu a vrut să vorbească cu colegii săi despre sănătatea sa, din ce în ce mai șubredă. Mai mult decât atât, ultima dată când și-a văzut colegii de breaslă, Victorița Cică și-ar fi rămas bun de la aceștia, îndemnându-i în același timp să aibă mare grijă de sănătatea lor.

Citește și: Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj emoționant la doi ani de la moartea artistului. Fanii au fost copleșiți: „Tu ești adevăratul lui copil”

„Acum două săptămâni a venit la ansamblu și dirijorul nostru, Cristian Dumitru, i-a zis: Victoria, de ce a mai venit pentru că știm că ai probleme de sănătate și nu era necesară prezența ta? Ea a răspuns: Cristi, am venit să vă mai văd! Pe la 12:30, s-a ridicat de pe scaun și a

zis: Cristi, eu plec, mi s-au umflat atât de tare picioarele, o să plec. Ne-a privit pe toți, ca o privire de rămas bun și ne-a zis: eu vă pupăcesc, aveți grijă de sănătatea voastră!

Astăzi i-am și spus colegului meu Gabriel Zăvoianu că mi s-a părut că ne privește ca pentru ultima dată. Și dirijorul ne-a zis, astăzi, că i-a mărturisit: Cristi, să știi că este ultima dată când vin pentru că eu o să mor! Se zice că omul atunci când simte, își ia rămas bun de la cei

dragi, cei apropiați, își simte cumva sfârșitul și se pregătește”, a declarat Maria Ghinea pentru Star Popular.