Victorița Cică, îndrăgita solistă din țara noastră, a decedat duminică dimineață, pe data de 4 februarie, la doar 50 de ani. Supranumită „Ciocârlia Olteniei”, Victorița Cică era îndrăgită de mulți oameni, care o ascultau cu drag. Teribila veste a morții solistei a fost făcută publică chiar de soțul acesteia, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”,

a anunțat Florin Puchina, partenerul de viață al solistei.

Victorița Cică activa în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina și era profesoară de canto în cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii din același oraș. De asemenea, în ultimii ani, interpreta a predat și la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din localitate.

Era cunoscută drept o persoană plină de viață, însă în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Cu două săptămâni înainte de a se stinge din viață, solista a fost internată.

„Așa de veselă am fost acum o lună alături de mlădițele mele! Astăzi sunt internată în spital! Dragii mei, să aveți grijă de voi!”, scria artista la acea vreme, notează romaniatv.ro.

Citește și: Marcela Fota, declarații neștiute despre relația cu iubitul mai tânăr! Cântăreața nu a recunoscut asta până acum: „Tată pentru copilul meu acasă nu vreau”

Vestea morții Victoriței Cică a adus multă durere în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o. O mulțime de mesaje de adio au fost postate de către elevii artistei pe grupul de Facebook „Mlădițele Oltului”.

„Drum lin către ceruri doamnei alături de care am făcut primii pași pe drumul cântecului! Recunoștință veșnică, vă voi purta mereu în suflet oriunde voi duce cântecele ale căror dascăl ați fost! Odihnă veșnică!”, „O femeie minunată, talentată, cu suflet blând de pus pe rana! Cică Victorița Ani ai șocat pe toată lumea cu plecarea

ta! Din nou Dumnezeu are nevoie de oameni buni Acolo! Zbor lin în Lumină, femeie dragă! Să-i dai putere omului tău drag Cata Puchina să reziste fără tine Aici. Va veni o vreme când toți vom zbura spre acea Împărăție. Cântă și încântă cerul cu vocea ta minunată și caldă!”, sunt mesaje postate de cei care au cunoscut-o pe solistă, pe un grup de Facebook.

Cântăreața era nepoata lui Amza Pellea, însă nu a profitat niciodată de numele celebrului actor: „La trei ani i-am cântat pe genunchi”

Nu foarte multă lume știa până acum acest lucru, însă regretata solistă a fost nepoata lui Amza Pellea, unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră din toate timpurile. Cea poreclită drept „Ciocârlia Olteniei” s-a întâlnit cu artistul atunci când era foarte mică, așa cum a dezvăluit chiar ea cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, ajunsă la maturitate, interpreta de muzică populară nu a păstrat legătura cu fiica marelui artist și nici nu a vrut să profite de legătura de rudenie cu Amza Pellea.

Citește și: Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj emoționant la doi ani de la moartea artistului. Fanii au fost copleșiți: „Tu ești adevăratul lui copil”

„La trei ani i-am cântat pe genunchi, nu ştiam eu cine e Amza Pellea. Cred că plecasem cu familia undeva. N-am ţinut niciodată legătura cu Oana Pellea şi n-am spus niciodată, nu m-am folosit niciodată de această legătură a familiilor noastre”, a povestit regretata cântăreață, notează playtech.ro.