Pentru a înțelege mai bine tot ceea ce se întâmplă în Dubai, acolo unde mai mulți români sunt blocați după inundațiile istorice. Tamy, artistă din România, a intrat în direct în cadrul emisiunii NEWSTIME, unde a făcut declarații despre situația din Emirate.

Citește și: VIDEO Mărturiile românilor blocați în Dubai! 200 de români au stat blocați în aeroport fără apă, mâncare sau vreun ajutor

Radu Andrei Tudor: Aș vrea să vă întreb de cât timp sunteți acolo și care este situația prin ochii unei persoane care a trăit aceste inundații de coșmar?

Tamy: Bună seara. În primul rând, după cum vedeți, afară acum nu mai este niciun fel de problemă, din fericire, însă începând cu ziua de marți, când s-a declanșat toată nebunia asta, s-a pornit o furtună fabuloasă.

Eu nu mai nu am văzut în viața mea așa ceva. În momentul în care s-a pornit furtuna aici, în hotelul în care sunt și acum, pentru că am prelungit cu două zile șederea mea aici, a căzut tavanul. Eram chiar în recepție și s-a auzit o bubuitură fantastică, după care a picat tavanul efectiv în recepție. Ce să vă spun, prietenii mei sunt au ajuns acum cu zborul, primul zbor.
Au ajuns acum în România. Au stat două zile în aeroport. Totul a fost o incertitudine, un haos. Nu vă spun că și pe mine m-au amânat de la zi la zi, de la o oră la oră. Acum două zile ar fi trebuit să plec. Am avut marele noroc pentru că am putut prelungi aici, deși am ajuns și eu până la aeroport, unde n-am primit nicio informație clară și concretă.

Radu Andrei Tudor: Cum a fost comunicarea autorităților cu voi?

Tamy: Nimeni nu știa nimic. Nimeni nu știa nimic. Deci, totul haos. Nu cred că erau pregătiți pentru așa ceva, sinceră să fiu.