Celine Dion duce o luptă cumplită cu o boală rară care i-a afectat vocea și abilitatea de a se mișca, dar nu se dă bătută. În lacrimi, cântăreața a acordat un interviu în care a vorbit despre greutățile prin care trece și dorința de a se întoarce pe scenă. Diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică rară, Celine Dion face terapie fizică și vocală de mai multe ori pe săptămână și speră să revină în lumina reflectoarelor.

Celine Dion luptă să revină pe scenă

Celine Dion duce o luptă cumplită cu o boală rară, deși vocea i-a fost afectată, iar corpul nu o mai ascultă, cântăreața nu se de bătută. În lacrimi a acordat un interviu în care a vorbit despre greutățile prin care trece, dar și despre dorința de a se întoarce pe scenă.

Cu lacrimi în ochi Celine Dion s-a de steinuit în cel mai recent interviu acordat despre boala de care suferă.

În urmă cu doi ani artista a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară care afectează unul din un milion de oameni. Sindromul persoanei irigide de care suferă artista produce contracții musculare dureroase care îi afectează vocea, dar și abilitatea de a se mișca.

Citește și: VIDEO Concertul Coldplay din București, marcat de controverse. Babasha a fost huiduit pe scenă

Artist a vorbit și despre momentul în care a descoperit că ceva este neregulă în timp ce se afla în turneu.

Artista a mărturisit că până la aflarea diagnosticului a încercat să se trateze singură și chiar și-a pus viața în pericol din cauza dozelor mari de medicamente pe care le lua.

Acum, Celine Dion face terapie fizică și vocală de mai multe ori pe săptămână și are speranța că se va întoarce pe scenă. Întreg procesul său de recuperare a fost documentat în cadrul unui lung metraj care va arăta publicului lupta cruntă pe care artista o duce.

Acesta va avea premiera pe 25 iunie.