Gigi Becali a câștigat la CEDO procesul împotriva statului român. Este vorba despre dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării în care latifundiarul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. În acest moment, Curtea Europeană poate obliga România să îi plătească lui Gigi Becali daune morale. După aflarea verdictului, latifundiarul din Pipera a declarat în fața jurnaliștilor că este foarte fericit și că cea mai importantă este liniștea sufletească pe care o simte acum. 

Citește și: Gigi Becali tună și fulgeră! Latifundiarul este convins că duhurile rele au vrut să-i facă felul: „Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare”

„Sunt așa de fericit că nici nu vreau nici să vorbesc parcă. Trăiesc cu bucuria sufletului, de fapt. Ce se va întâmpla? Pentru 800.000, eu mi am luat trei milioane de euro. Dacă a luat de trei ori trebuie să dea de trei ori, și plus daunele care le voi cere eu pentru celelalte vătămări ce mi s-au întâmplat.

Nu banii sunt problema. Problema e mulțumirea sufletească și mult a suferit familia mea și mama mea pentru ce am fost batjocorit și condamnat. La Curtea Constituțională a României, una femeie, care a distrus oameni. Acum e clară, condamnată România pentru procesul lui Becali, nu? Bă, criminalilor, cum vreți voi să stea la voi oameni, să facă pușcărie la voi? Faceți ca lumea, respectați legea! Voi, procurori, l-ați băgat la pușcărie, foarte bine!”
,
a declarat Gigi Becali.