Incident bizar la Paris, unde aripile care învârt morișca de vânt de pe clădirea Moulin Rouge au căzut pe trotuar. Și fațada legendarului cabaret a fost avariată. Deocamdată nu se știu cauzele. Incidentul bizar s-a petrecut în Paris. Martorii au filmat aripile căzute pe jos ale moriștii de vânt de pe faimosul cabaret Moulin Rouge.

Paletele s-au desprins și au căzut din senin.

Fațada cabaretului parizian a fost de asemenea avariată. Literele M, O, U au fost smulse și au ajuns pe jos. Incidentul bizar a avut loc la mai puțin de oră după terminarea ultimului spectacol. Dimineața, aripile rupte ale Moulin Rouge erau încă pe jos, acoperite de o prelată. Nu s-au înregistrat răniți, după cum au anunțat pompierii. Motivul căderii a rămas până la această oră necunoscut, dar serviciile de urgență spun că nu mai există niciun risc de prăbușire.

Moulin Rouge a fost fondat în 1889. Localizat în Montmartre, cabaretul cu cea mai zgomotoasă moară de vânt s-a dorit încă de la prima reprezentație o expresie a libertății de exprimare, un amestec de culoare și extravaganță, un simbol puternic al Parisului păstrat până în zilele noastre. Publicul pentru spectacolele sale de dans celebre în întreaga lume este format în mare parte din turiști, mulți venind special la Paris pentru această distracție.

Un bilet pentru două ore costă 135 și 235 de euro.