Un polițist a devenit erou în statul american Arkansas după ce a salvat dintr-un lac înghețat un copil în vârstă de opt ani. Întreaga operațiune a fost filmată de camera de corp a ofițerului. Băiețelul a încercat să traverseze porțiunea înghețată unui lac, dar gheața a cedat și a ajuns în apa extrem de rece.

Citește și: Parisul, blocat de asediul tractoarelor. Protestatarii spun că nu vor pleca din stradă până ce revendicările nu le vor fi îndeplinite

Vecinii au sunat la numărul de urgență iar ofițerul de poliție a venit în fugă la locul faptei. Toată scena a fost înregistrată pe body cam. După ce a alergat câteva sute de metri prin zăpadă și a sărit un gard, polițistul a căutat să-l liniștească pe băiatul care plângea și se ținea de o bucată de gheață. Ofițerul Troy Alisson s-a pus în genunchi și a încercat să traverseze iazul cu atenție, ca să ajungă în siguranță la copil.

Echipa de intervenție sosește rapid la fața locului și îi aruncă o frânghie lui Alisson, pe care acesta o folosește să îl scoată afară pe copil.

Citește și: Polițiști bătuți în plină stradă la Botoșani! Agenții au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar bătăușii ar fi plecat liberi de la secție

Operațiunea a fost un real succes, iar băiatul a scăpat fără mari probleme.

După acest incident, el a anunțat că nu se va mai juca pe lacuri înghețate, iar polițistul care l-a salvat a devenit un adevărat erou în comunitate.