Un incident produs pe șine, în județul Brașov a atras atenția tuturor. Luni, o mașină cu numere de corp diplomatic a fost lovită în localitatea Timișul de Sus de un tren care circula către București. 

„Accidentul a avut loc luni, la Timișul de Sus. Un tren care circula între Brașov și București a lovit în plin o mașină de corp diplomatic în care se aflau doi angajați ai ambasadei Indiei la București.

Potrivit surselor noastre, cei doi oficiali indieni ar fi urmărit GPS-ul, însă acesta i-ar fi dus pe un traseu greșit, astfel că au ajuns la o trecere de nivel cu calea ferată, care nu era destinată autoturismelor. Șoferul a încercat totuși să treacă calea ferată, iar în acel moment a rămas suspendat cu mașina în aer.

Cei doi oficiali indieni au văzut că se apropie trenul, așa că au ieșit imediat din mașină.

Din păcate mecanicul de locomotivă nu a reușit să frâneze la timp, astfel că a lovit în plin această mașină de corp diplomatic. Autoturismul a fost și aruncat în șanț. Din fericire, niciun călător care se afla în tren nu a fost rănit și inclusiv cei doi angajați ai ambasadei au scăpat nevătămați. După ce polițiștii au terminat cercetările la fața locului, trenul și-a continuat călătoria, la fel și cei doi oficiali indieni, care și-au continuat drumul pe cont propriu.

 

În acest caz polițiștii au pornit o anchetă și trebuie să stabilească cine se face vinovat de acest incident și, evident, de producerea acestor pagube materiale”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.