Trei tinere din Marea Britanie care n-ar fi victime în acest dosar le-au povestit jurnaliștilor de la BBC iadul pe care l-ar fi îndurat în preajma celor doi milionari.

Noi acuzații în cazul fraților Tate

Susțin că ar fi fost agresate fizic și abuzate. Una dintre presupusele victime ale fraților Tate, numită fictiv de către jurnaliștii BBC, Ana, a povestit că l-ar fi întâlnit pe Andrew Tate în Luton în 2013, ar fi ieșit de câteva ori, după care ar fi ajuns la el acasă.

A început să mă sărute și s-a uitat în tavan și a spus mă întreb dacă ar trebui să te violez sau nu. Din senin m-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului”

Citește și: VIDEO Frații Tate, acuzații grave. Andrew Tate ar fi făcut un milion și jumătate de dolari

Mai mult decât atât, tânăra îl acuză pe Andrew Tate că ar fi abuzat-o și le-a arătat jurnaliștilor britanici mesaje vocale despre care spune că le-ar fi primit de la milionarul

stabilit în România. „Sunt eu o persoană rea, pentru că cu cât nu ți-a plăcut mai mult cu atât mi-a plăcut mai mult” În 2014, femeia a depus plângere în Marea Britanie. Procurorii de acolo au deschis o anchetă. Alte două presupuse victime formulaseră acuzații, însă frații Tate au scăpat de dosar din lipsă de probe.

Două tinere din Marea Britanie ar fi fost victimele lor

O altă tânără, tot din Marea Britanie a povestit că ar fi lucrat pentru frații Tate în studiourile de video chat pe care le deschiseseră în România. Susține că are dovezi că Tristan Tate i-a rezervat zborul spre București și că milionarii britanici le-ar fi manipulat și controlat pe cele care prestau servicii pentru a-i îmbogăți.

Citește și: Andrew Tate, prima reacție după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Știam că dreptatea va ieși la iveală”. Unde are voie să călătorească?

Pentru prima oară de când a izbucnit scandalul, Tristan Tate e vizat de acuzații de abuz, însă femeia le formulează doar în prezența jurnaliștilor nu și la poliție. Andrew și Tristan Tate susțin că faptele pentru care sunt cercetați n-ar exista și că ar fi victimele unui sistem corupt. În românia frații Tate sunt acuzați de trafic de persoane, trafic de minori exploatare sexuală și viol. Andrew e în arest la domiciliu, Tristan sub control judiciar.

Lor le-a fost sechestrată și o parte din uriașă avere, proprietăți terenuri și colecția impresionantă de mașini de lux.