Un accident rutier la Iași s-a transformat într-un dosar de tentativă de omor, când un motociclist a fost lovit de o mașină care și-a continuat drumul. Camerele de supraveghere au surprins momentul, iar anchetatorii suspectează că șoferița ar fi lovit intenționat victima.

Tentativă de omor într-un accident la Iași

Un accident de circulație s-a transformat într-un dosar de tentativă de omor. Totul s-a produs la Iași, acolo unde un motociclist a fost lovit de o mașină care și-a continuat drumul.

Anchetatorii cred că femeia aflată la volan și-ar fi lovit intenționat victima.

Delia Sandulache, corespondent Kanal D2: „Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum o mașină lovește motocicleta, iar aceasta este proiectată într-un refugiu de tramvai. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat șoferița și-a continuat drumul. Inițial, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și au tratat totul ca un simplu accident.

Însă după ce au analizat probele video și au ascultat declarațiile victimei, astăzi au decis să schimbe încadrarea.

Citește și: VIDEO Un bătrân a folosit toporul pentru a-și face dreptate, după ce i-a fost blocat garajul. Șoferul implicat a postat imaginile pe rețelele de socializare

La volan era o avocată de patruzeci și doi de ani care a fost reținută sub acuzația de tentativă de omor.

Așadar vorbim de o faptă care presupune intenția. Victima spune că nu se cunoșteau și totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic. Femeia a ajuns în fața magistraților de la Curtea de apel din Iași, iar aceștia urmează să decidă dacă este nevoie de o măsură preventivă în cazul ei.”