O bucată din fușalăul unui avion s-a prăbușit lângă un parc, în care erau copii la joacă. Aeronava de mici dimensiuni decolase de lângă Târgu Mureș și s-a întors fără probleme la sol, însă spaima prin care au trecut oamenii care au fost martori la incident a fost una foarte mare. Reporterul Silvia Ceh a fost în direct în cadrul jurnalului NEWSTIME, unde a explicat ce s-a întâmplat mai exact.

Citește și: Prețul biletelor, decis de inteligența artificială! Unele companii aeriene apelează deja la această metodă

„Avionul se afla în zbor în momentul în care de pe aparat s-a desprins o bucată de metal. Din primele informații, ar fi vorba de o bucată din plafonul avionului de mici dimensiuni, care decolase de pe aerodromul din Nazna. S-a întâmplat totul în zona unui loc de joacă, aflat în curtea unei grădinițe din localitate.

Mai mulți copii și părinți se aflau acolo, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns imediat mai mulți polițiști. A fost deschis și un dosar penal, iar cercetările au fost preluate de parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureș incidentul va fi anchetat și de către specialiștii Autorității de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile”
, a declarat reporterul.