Un incendiu violent a cuprins un bloc cu patru etaje din Miami, forțând evacuarea zecilor de rezidenți. Pompierii, în misiunea lor de a stinge focul, au descoperit înăuntru un bărbat împușcat, dezvăluind o presupusă crimă în spatele tragediei. Incendiul a pornit la etajul al treilea, dar rapid s-a extins, implicând toate unitățile clădirii.

Descoperire șocantă în spatele unui incendiu

Descoperire macabră într-un bloc cu patru etaje din Miami cuprins de flăcări, pompierii ajunși la fața locului pentru a stinge focul, au dat în interior peste un bărbat împușcat.

Se pare că în spatele focului care a dus la evacuarea zeci de rezidenți a fost o mână criminală.

Clădirea cu nu mai puțin de patruzeci de apartamente a fost cuprinsă de flăcări luni în jurul dimineții. Incendiul ar fi izbucnit la etajul al treilea, dar până la sosirea pompierilor, focul a cuprins toate unitățile blocului din Miami. Mai multe echipaje au luptat pentru a stinge incendiul, nu mai puțin de cincisprezece ore.

În timpul misiunii de salvare a rezidenților pompierii au făcut, însă, o descoperire șocantă.

Citește și: VIDEO Risc ridicat de incendii în Grecia din cauza caniculei. S-au înregistrat temperaturi de 42 de grade

La același etaj de unde a izbucnit incendiul, salvatorii au găsit un bărbat împușcat care se afla în stare gravă. Victima, în vârsta de treizeci și unu de ani, era angajat al complexului de doi ani.

El a fost dus de urgență la Jacksons Memorial și este în stare critică. Se pare că Feder s-ar fi certat cu un alt bărbat în vârstă de șaptezeci și trei de ani, care ulterior, l-a împușcat pe angajat, apoi a dat foc imobilului. Suspectul este acuzat atât de incendiere cât și de tentativă de omor.