Imagini emoționante vin din Spania, unde pe străzile unui oraș a plouat cu flori. Carele alegorice care defilează în Săptămâna Mare au fost întâmpinate cu o explozie de culoare de miile de locuitori veniți să le privească.

O ploaie de petale de flori a întâmpinat procesiunea Fecioarei Speranței pe străzile orașului iberic Malaga. Este săptămâna mare la catolici, care sărbătoresc duminică Paștele, iar Andalusia este celebră pentru procesiunile solemne.

Fecioara Speranței reprezintă o imagine a Fecioarei Maria, așezată pe o platformă de lemn, decorată cu foiță de aur, care cântărește aproape 6 tone. În zilele de dinainte de Paștele catolic, străzile se transformă în adevărate scene pentru numeroasele care alegorice de dimensiuni impresionante, iar de la evenimente nu a lipsit în ultimii 20 de ani Antonio Banderas, catolic practicant.

Citește și: Vom avea cel mai scump Paște din ultimii 10 ani! Cât va ajunge să coste carnea de miel?

Anul acesta, cunoscutul actor și regizor, născut și stabilit în Malaga, a fost surprins emoționat în mulțimea pelerinilor. Imaginile cu Banderas care își consolează confrații, pentru că ploaia le strică procesiunea, au devenit virale.