Restaurantul lui Pescobar din București a fost ținta unui jaf în toiul nopții, în timp ce proprietarul era plecat în Germania pentru a urmări primul meci al României la Euro. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un individ intră în restaurant, trece de sistemul de alarmă și începe să caute prin încăperi.

Restaurantul lui Pescobar a fost jefuit

Restaurantul lui Pescobar din Capitală a fost predat de hoți în toiul nopții.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Jaful a fost dat în timp ce afaceristul era plecat în Germania pentru primul meci al României la Euro. Hoțul ar fi reușit să treacă de sistemul de alarmă și să intre în restaurant.

Citește și: VIDEO O șoferiță începătoare a fost surprinsă cu copilul la volan în una dintre cele mai mari intersecții din Capitală

În imagini se observă cum individul găsește un hanorac de firmă, se îmbracă cu el, își pune mănuși pentru a nu lăsa amprente, iar mai apoi caută prin restaurant. Găsește mai multe telefoane mobile și laptopuri după care se face nevăzut. Afaceristul a depus plângere la poliție, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și fac verificări ca să-l identifice pe făptaș.