Turiștii români nu se uită prea mult la prețuri și sunt în căutarea experiențelor inedite când vine vorba despre destinații de vacanță pentru sărbătorile de Paște. Cerințele sunt simple, oferta extrem de variată, iar în topul preferințelor de anul acesta se numără Coreea de Sud, Jamaica sau Mexic.

Citește și: Malaria nu-i ține pe români departe de vacanțele exotice. Medicii trag un semnal de alarmă: „Transmiterea se face prin înțepătura țânțarilor”

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, așa că tot mai mulți români caută să-și rezerve vacanțe în locuri exotice și luxoase, unde să se relaxeze în acele zile libere.

„Am observat un interes crescut pentru destinații din Caraibe și vorbim despre Republica Dominicană, de Mexic, de Jamaica sau ș- au îndreptat atenția către Thailanda, Vietnam, Singapore, Maldive, Mauritius, Seychelles din Oceanul Indian”, a

declarat Raluca Barbu, manager marketing. 

Coreea de Sud, în topul preferințelor românilor 

Dacă unii aleg să meargă pe o insulă exotică, altora le surâde o vacanță în Coreea de Sud. Seul este una dintre capitalele care îi atrage pe cei dornici de o experiență unică.

„Coreea este un menaj deosebit între partea de tehnologie și partea de tradiție și cultură.

E adevărat, n-o să vezi gheișele din Japonia, dar vei avea șansa să descoperi aceleași temple superbe. Să te bucuri de natură, să te bucuri de Seul, care este un exemplu de modernitate”, a mai declarat Raluca Barbu, manager marketing. 

Pe de altă parte, Mexicul și Jamaica rămân în topul destinațiilor preferate de turiști. De exemplu, Georgiana și-a propus să ajungă în aceste locuri în vacanta de Paște.

„Am avut mai multe opțiuni pe listă și am făcut o listă scurtă. Suntem atrași de destinațiile mai puțin obișnuite și au rămas pe lista scurtă Jamaica, Mexic și Indonezia. Caut să fie o locație pe care nu o pot accesa ușor”, a spus Georgiana.

Iar în ceea ce privește prețurile, un sejur all inclusive în Jamaica costă de la 1.750

de euro de persoană și de la 1.950 de euro pentru Mexic.