A fost la un pas să se întâmple o tragedie la o școală din Sibiu. Patru copii au ajuns la spital, după ce tavanul sălii de clasă s-a prăbușit peste ei. Din fericire, elevii au scăpat doar cu răni ușoare. Cu mai multe detalii despre acest subiect a venit reporterul Adrian Jătăreanu, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: După ce a fost pedepsit într-un mod halucinant de școală, un elev a fost răzbunat de instanță. Instituția de învățământ trebuie să îi plătească daune tânărului: „Aș numi-o foarte greu victorie”

„Incidentul s-a petrecut înainte de ora 12, la o școală gimnazială din localitatea Loamneș, județul Sibiu. În pauză, geamurile și ușa clasei au rămas deschise pentru a se aerisi, iar cel mai probabil din cauza curenților de aer, tavanul din rigips s-a prăbușit. Bucăți din el au căzut peste patru copii, singurii care se aflau în clasă la acel moment. Vorbim despre două fetițe și doi băieți, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani.

Cu toții au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, acolo unde medicii i-au consultat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, iar trei dintre copiii au fost lăsați să plece acasă. Medicii au decis ca cel de-al patrulea să rămână în continuare internat pentru investigații medicale amănunțite. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar în paralel și inspectoratul școlar face verificări pentru a afla cum s-a petrecut acest incident și cine se face vinovat de rănirea celor patru copii”
,
a declarat reporteru.