Individul recidivist care și a ucis finul și pe mama acestuia și-a recunoscut fără niciun regret faptele. A fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul de 64 de ani, acuzat că și-a omorât finul și pe mama acestuia a ajuns astăzi în fața procurorilor. Audierea a durat mai puțin de o oră.

Un bărbat de 64 de ani a comis o crimă dublă

Individul a recunoscut ambele crime și fără pic de regret le-a oferit anchetatorilor detalii înfiorătoare atitudinea lipsită de remușcări a afișat-o și la ieșirea din Parchet. regretați ce ați făcut nu păi de ce că nu vreau eu: „ Au intervenit anumite discuții pentru niște datorii pentru niște pământ pe care vrea să-l achiziționeze de la victimă”

Citește și: VIDEO Scandal uriaș la admiterea la Arhitectură! Mai mulți tineri și părinți sunt revoltați

Ancheta a scos la iveală detalii care i-au șocat pe procurori. Oribile le fapte au avut loc la o petrecere de ziua criminalului. O neînțelegere legată de o bucată de pământ l-ar fi scos din minți pe individul care și-a ucis finul în bătaie, iar apoi l a lăsat să agonizeze.

Motivul crimei ar fi fost o bucată de pământ

Următoarea țintă a fost mama victimei. Femeia de 75 de ani, care a sfârșit tot în chinuri groaznice. „ Prima dată l-a lovit cu pumnul și după aia cu un băț, le-a aplicat lovituri pe tot corpul, până când aceștia au decedat.”

Ulterior agresorul a săpat o groapă în grădina casei sale și cu ajutorul unei roabe a transportat cadavrul finului său pentru a-l îngropa.

Inițial oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii de 75 de ani, iar după ce au extins cercetările au găsit și cadavrul fiului acesteia: „Un caz patologic de sadism, un caz patologic de eliminare a celor care râvnesc pe bună dreptate sau fără drept la ceva ce el consideră că îi aparține”

Citește și: VIDEO Uniți de drama lui Ayan, mai mulți părinți și-au strigat durerea! Imagini emoționante

Inculpatul a fost eliberat din închisoare în urmă cu doi ani. El fusese condamnat pentru tentativă de viol și violare de domiciliu. Pentru cele mai recente infracțiuni, cele două fapte de omor, riscă pedeapsa pe viață, însă având 64 și pentru că și-a recunoscut faptele, pedeapsa va fi redusă.