Un bărbat din județul Suceava a șocat întreaga comunitate după ce s-a dus în cimitir și a dezgropat un sătean, înmormântat recent. Individul este adeptul unei mișcări religioase și a povestit că a primit un semn în vis de la decedat. Despre cum s-a terminat întreaga poveste a venit cu mai multe detalii reporterul Delia Săndulachi.

Citește și: Misterul unei morți la mii de kilometri de casă! Un cetățean britanic a fost găsit fără suflare în Craiova: „Normal că ne speriem, stăm aici în cartier”

„Macabra descoperire a fost făcută chiar de familia decedatului. Oamenii au mers în cimitir, unde au găsit mormântul săpat și sicriul deschis. În stare de șoc, l-au anunțat imediat pe preotul din localitate, iar acesta a sunat la 112. Autoritățile l-au găsit repede pe făptaș. Un individ de 45 de ani, adeptul unei mișcări religioase controversate, acesta a povestit că în urmă cu câteva zile a fost la înmormântarea bărbatului, care îi era frate de credință, iar cu o noapte în urmă i-a apărut în vis și a spus că încă trăiește, așa că

l-a dezgropat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru profanare de morminte, iar individul a ajuns la secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Suceava”
, a declarat reporterul NEWSTIME.