Un consilier local din Brașov a făcut o gafă epocală în timp ce era într-o ședință live pe zoom. A uitat să închidă camera video înainte de a merge acolo unde și un rege stă singur, iar ce a urmat este acum de râsul internetului. 

Incredibil este și faptul că ceilalți participanți la ședință nu au sesizat ce face consilierul ghinionist 

„Nu doar că ședința era transmisă pe zoom, însă în același timp, această ședința a Comisiei de Educație era transmisă în direct și pe canalul de YouTube al Primăriei Brașov. Acest incident a avut loc joi, iar în imagini se poate vedea că, în timp ce membrii comisiei dezbat subiecte absolut importante legate de problemele Brașovului, consilierul local intră pe ușa primăriei și se duce glonț la toaletă.

Acolo intră în baie, se așează pe tron și își face nevoile fiziologice fără să se gândească vreun moment că acea cameră a telefonului mobil este pornită.

Consilierul local a stat liniștit pe tron până când a realizat că totul este transmis în timpul ședinței, dar și pe internet. Ciudat este că, colegii alesului nu au sesizat ce face consilierul local și nu au întrerupt în niciun fel ședința, iar apoi discuțiile au continuat, inclusiv după ce consilierul local și-a oprit camera.

Bineînțeles că aceste imagini au ajuns pe internet, au devenit rapid virale și evident că au stârnit amuzamentul multor internauți”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.