Tânărul era anchetat pentru un presupus abuz, iar dovezile găsite în preajma locuinței scot la iveală că ar fi luat în calcul și să plece din oraș. Mașina pe care abia o cumpărase era încărcată cu bagaje.

Un jandarm de 24 de ani, acuzat de abuz, și-a pus capăt zilelor

Vecinii au auzit zgomotul produs de pistolul jandarmului, dar n-au realizat imediat ce se petrece.

„Nici prin cap nu mi trecea”. Militarul de 24 de ani de loc din județul Gorj locuia singur în chirie în Timișoara. Lucra de doi ani ca subofițer în cadrul jandarmeriei din orașul de pe Bega.

Înainte de gestul extrem și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. Ieri dimineață la ora 6:00, tânărul jandarm a ieșit pe această poartă, a mers la locul de muncă aflat la 100 de metri distanță de unde și-a luat arma din dotare, iar mai apoi s-a întors acasă și a recurs la gestul extrem.

Citește și: VIDEO Cinci tineri s-au stins din viață, după ce un accident teribil a avut loc în județul Hunedoara. Un adolescent de 15 ani s-a ales cu răni grave

Colegii jandarmulu i au realizat că acesta a preluat arma, dar nu a rămas la muncă, așa că au intrat în alertă. „În data de 12 august 20124în jurul orelelor 7:40 efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul inspectoratului de jandarmi județean Timiș, observăm că un coleg nu s-a prezentat în serviciu,

s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu plagă împușcată în zona capului.”

Tânărul a fugit cu arma de la serviciu

Tânărul a fost găsit în viață și transportat de urgență la spital, însă după cinci ore de eforturi disperate în cadrul secției ATI, medicii au declarat decesul jandarmului. În luna iulie pe numele tânărului a fost depusă o plângere de viol, acuzațiile erau analizate de procurorii militari, dar după decesul lui dosarul va rămâne fără obiect.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Tecuci și-a găsit sfârșitul, după un conflict cu fiul său. Tânărul ar fi avut probleme psihice

De curând bărbatul și-ar fi cumpărat un autoturism. Anchetatorii au găsit mai multe bagaje în mașină, semn că acesta luase în calcul să plece din oraș. În plus întârziase și cu prelungirea contractului de închiriere pentru garsonieră.Polițiștii criminaliști au petrecut mai bine de cinci ore în garsoniera tânărului.