Agentul a fost tras pe dreapta de colegii săi într-o razie și a fost testat. Același om al legii este anchetat penal într-un dosar de abuz infracțiune pentru care a stat și în spatele gratiilor. În plus voci din rândul celor care îl cunosc spun că înainte să îmbrace uni format de polițist bărbatul ar fi fost stripper în străinătate.

Un polițist din Cluj a consumat substanțe interzise la volan

Polițistul în vârstă de 38 de ani se afla în timpul liber în momentul în care a fost oprit de colegii săi pentru un control de rutină pe o stradă din comuna Florești. Agenților li s-a părut că bărbatul are un comportament suspect așa că l-au testat pentru alcool și substanțe interzise. Rezultatul a ieșit pozitiv la consumul de stupefiante. În plus polițiștii au descoperit și faptul că acesta se afla la volanul unei mașini care nu era înmatriculată.

„Din verificări s a constatat că acesta are calitate de polițist încadrat la IPJ Cluj.”

Citește și: VIDEO Coșmar în prima din cele 10 zile de caniculă extremă. Oamenii nu au putut suporta arșița

Cel în cauză a fost testat cu aparatul din dotare, iar reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise. Chiar dacă a îmbrăcat un informat de polițist individul este certat cu legea.

În urmă cu doi ani a fost protagonistului unui incident grav, în urma căruia s-a ales cu o acuzație de abuz. O tânără l-a reclamat că ar fi profitat de ea la o petrecere într-o cabană.

Victima  susține că se odihnea într-o altă cameră, iar polițistul ar fi tăbărât peste ea. Polițistul a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Bărbatul nu ar fi la prima abatere

în arest preventiv, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar. S-a întors la muncă, dar nu pe teren. După scandalul în care a fost acuzat de abuz, agentul a fost pus la dispoziție de șefii săi și avea atribuții restrânse. „Nu putem vorbi despre un singur profil uman care alege cariera de polițist. Asta înseamnă că evident, vom găsi mulți care sunt așa cum ne imaginăm și ni-i dorim și vom găsi și alții care se folosesc de această funcție în moduri pe

care nu ni le-am dori neapărat.”

Citește și: VIDEO Un inginer IT din București a profitat de fiica iubitei sale. Minora suferă de probleme psihice

Probabil că timpul liber i-a permis să dezvolte o nouă pasiune, cea de Tik-Toker. Presa locală susține că înainte de a deveni polițist bărbatul ar fi fost stripper în străinătate. De altfel, pe rețelele de socializare individul își încordează mușchii fără să se sfiască.

Videoclipurile realizate la bustul gol, dar și clipurile în care încearcă să fie amuzant

Au strâns peste zece mii de aprecieri. Dacă rezultatele analizelor vor fi pozitive, polițistul s-ar putea alege cu un nou dosar penal. Până atunci, șefii de la IPJ Cluj au cerut o anchetă internă cu privire la agent. În plus, individul s-ar putea alege cu o condamnare definitivă în dosarul în care este acuzat de abuz. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru finalul acestei luni.