Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii, după ce au anunțat că urmează să mai aibă încă un copil. Vestea cea mare a fost făcută de celebra cântăreață chiar în cadrul concertului pe care l-a susținut recent la Sala Palatului. După concert, artista a postat mai multe fotografii emoționante pe Instagram, în care a împărășit vestea cea mare și cu fanii ei virtuali.

Citește și: Ileana Sterp, pusă la zid de fani pentru ce i-a scris Vlăduței Lupău: „Nu poți lăsa un asemenea comentariu!”

Celebra cântăreață urmează să fie din nou mamă de băiat și este extrem de fericită. Invitată recent în cadrul unei emisiuni televizate, Vlăduța Lupău a anunțat că urmează să nască la începutul lunii iulie. Ea se bucură și s-a rugat ca între cei doi copii ai ei o să fie o diferență mică de vârstă.

„În 2022 am anunțat de Buna Vestire că eram însărcinată cu Iair și acum tot de Buna Vestire.

Nimic nu este întâmplător. Iair a avut bucuria de a dezvălui ce are mama în burtică și a zis că am un băiat. Să nu spună lumea după forma burții că e fată, nu, e băiat. Frățiorul lui Iair va veni la început de iulie. O să fie o diferență de un an și 11 luni între ei.

Mă rugam la Dumnezeu seara și dimineața și spuneam că dacă o să mai avem un copil în viața noastră mi-ar plăcea să fie cât mai curând, ca să fie o diferență mică

de vârstă între ei, că așa am crescut și eu cu fratele meu și mi se pare că ajută apropierea asta de vârstă în viața lor ca frați. M-am rugat mult și Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea și a venit rapid și cel de-al doilea copil”, a spus Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vlăduța Lupău a ales deja numele bebelușului: „O să afle toată lumea cum îl va chema”

Vlăduța Lupău a mai dat o veste importantă în cadrul emisiunii în care a fost invitată. Artista a dezvăluit că a ales deja numele celui de-al doilea bebeluș, însă nu vrea să îl divulge până în momentul în care îl va aduce pe nume. Cu toate acestea, vedeta le-a dat fanilor câteva indicii. Se pare că numele următorului băiețel din familie va fi unul biblic. Iair, primul fiu al cântăreței, are tot un nume biblic, care simbolizează lumină, strălucire, în mod special strălucirea lui Dumnezeu. 

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, a mai spus celebra cântăreață.