Trei persoane au fost rănite la Timișoara în cursul zilei de miercuri, după un accident între două tramvaie. Vatmanița care conducea una dintre garnituri se scuză și spune că a apăsat frâna, dar că aceasta nu a funcționat. Un tramvai era oprit în stația de pe bulevardul Liviu Rebreanu și a fost izbit de o garnitură a liniei care venea din spate.

Vatmanița de 57 de ani care conducea tramvaiul care a produs accidentul, spune că o defecțiune tehnică ar fi de vină și astfel a lovit tramvaiul aflat în stație.

„Ala era în stație, ala a venit mai încet și nu a ținut frâna și a dat în el”, „S-a grăbit tramvaiul, vatmanul din spate și când a pus frână, a avut viteză, și atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, povestesc martorii.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului, printre care și o fată de 17 ani, iar cele două mijloace de transport în comun au fost avariate.

Mai multe ambulanțe au intervenit la fața locului iar traficului în zonă a fost blocat câteva zeci de minute. Ambii vatmanii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit în dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.