A trecut mai bine de o lună de la crima care a șocat întreaga țară. În noaptea de 5 spre 6 august, Loredana a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă a ei, după care i-a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care a aruncat-o într-un parc din Mangalia. În aceste momente, tânăra de 19 ani se află în spate gratiilor. Acum s-a aflat care este comportamentul ei în spatele gratiilor. 

Citește și: Loredana, autoarea crimei din Mangalia, a vrut să-i fie aduse mai multe lucruri în arest. Mama ei nu a stat pe gânduri: „E năucită de cap, e aeriană”

Loredana Atănăsoaie mai are încă trei colege de celulă, toate fiind mai mari decât ea. La început, ele au încercat să se apropie de ea și i-au oferit chiar și o carte cu rugăciuni, însă tânăra de 18 ani a încercat să stea cât mai izolată de celelalte femei.

Se pare că acestea încearcă să îi fie alături Loredanei, pe care o văd ca pe un copil care a dus lipsă de dragoste din partea mamei. 

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”,  a declarat Cristian Ion, avocatul Loredanei Atănăsoaie, potrivit  Gândul.ro.  

Gestul neașteptat pe care Loredana Atănăsoaie îl face în spatele gratiilor: „Se gândește că viața ei s-a cam distrus” 

Cu timpul, tânăra de 18 ani a început să se apropie mai mult de colegele ei de celulă. A început să se sfătuiască cu ele și poartă discuții foarte serioase, care au făcut-o pe Loredana să se roage din nou. Gestul care i-a uimit pe mulți este că a început să re roagă și pentru Alina, prietena căreia i-a luat viața.

Avocata tinerei a adăugat că are un loc special în care merge să se roage și cere iertare, însă este conștientă că viața ei este „distrusă”. 

„În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte.

Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”,  a mai spus avocatul Loredanei Atănăsoaie, pentru sursa citată mai sus.