Polițiștii din Buzău caută o adolescentă în vârstă de 16 ani, care a fugit de acasă pe data de 26 ianuarie. Popa Andreea Mihaela are 16 ani și este din localitatea Merei, județul Buzău. Ea a plecat de acasă pe data de 26 ianuarie, pentru a ajunge la școală, în municipiul Buzău, însă acela a fost ultimul moment în care părinții au mai auzit de ea. Familia minorei de 16 ani a sesizat imediat poliția, iar demersurile căutărilor au început să fie făcute.

Citește și: Tânăra de 26 de ani care a dispărut din Cluj a fost găsită fără suflare! Unde a fost descoperit trupul fără viață al Carlei?

Părinții fetei se tem pentru siguranța fiicei lor. Mama fetei a sunat-o pe Andreea pe telefonul mobil, iar ceea ce adolescenta i-a spus a speriat-o și mai tare. Tânăra de 16 ani i-a spus mamei sale că se află într-un județ vecin, alături de un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook, despre care părinții nu aveau o părere bună

și nu erau de acord ca cei doi să vorbească. Acela a fost ultimul moment în care Andreea a vorbit cu părinții ei. Fata și-a închis telefonul, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea și unde s-ar putea afla.

Care sunt semnalmentele Andreei Mihaela Popa? Dacă o vedeți, sunați imediat la 112! 

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Popa Andreea Mihaela are o înălțime de 1,60 m, o greutate de aproximativ 75 de kilograme, constituție corpolentă, față ovală, ochi albaștri

și păr blond, lung. În momentul dispariției, tânăra de 16 ani purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, un trening negru și pantofi sport tip gheată în alb și negru și avea o bentiță neagră pe cap. Anunțul dispariției Andreei a apărut și pe site-ul oficial al Poliției Române, la categoria de copii dispăruți. 

„In data de 26.01.2024, in jurul orelor 06.00,

a plecat de la domiciliu spre unitatea de învățământ din Mun. Buzău si nu a mai revenit. La momentul plecării purta o geacă neagra lucioasa, trening negru, adiași stil gheata de culoare alb cu negru, bentiță neagra pe cap. Avea asupra sa telefon mobil(...) ce este închis, fără a deține alte bunuri sau valori ori act de identitate”, se arată în mesajul postat pe site-ul oficial al Poliției Române

Orice persoană care deține informații cu privire dispariția Andreei, la locul în care se află sau despre starea de sănătate a tinerei, este îndemnată să sune imediat la 112. Părinții fetei o caută fără încetare și speră ca Andreea să fie adusă în siguranța acasă.