Andreea Marin, siluetă de invidiat la 48 de ani. Vedeta și-a construit o carieră de succes pe parcursul timpului. Aceasta reprezintă un model pentru multe doamne și domnișoare din țara noastră.

De când a intrat în lumina reflectoarelor, vedeta a avut la fiecare apariție publică o imagine impecabilă și o siluetă de invidiat, chiar și la aproape 50 de ani.

Andreea Marin, siluetă de invidiat la 48 de ani. Fosta prezentatoare TV este foarte atentă la alimentație: „Nu fac experimente auzite prin vecini”

Vedeta a dezvăluit că îi place să păstreze un echilibru în toate aspectele vieții sale, iar acest lucru se menține și în ceea ce privește alimentația de zi cu zi a acesteia.

Andreea Marin spune că în perioada sărbătorilor își face toate plăcerile, însă ulterior are grijă să țină un regim alimentar echilibrat, atât pentru o siluetă de vis, cât și pentru un stil de viață

sănătos. Totuși, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că, înainte de a începe o dietă nouă, aceasta apelează mereu la părerea unui specialist.

Citește și: Angelina Jolie încă suferă din cauza morții mamei sale. Actrița a transmis un mesaj emoționant la 15 ani de la tragicul eveniment: „Voi fi la o luna distanță de vârsta la care ea a fost diagnosticată”

„Sunt un om echilibrat, nu am avut niciodată măsuri de fotomodel și nici nu mi-am dorit asta, dar să fiu sănătoasă, într-o stare bună și

să am o balanță corectă în viață, asta mi-am dorit mereu. Nu sunt femeia care să stea toată ziua în oglindă, sunt mai băiețoasă, energică și prefer să îmi pun mintea la treabă mai mult, dar caut să mă respect ca om și să îi respect și pe cei din jur, mai cu seamă că meseria mea îmi cere o anumită disciplină, de bun-simț, pentru a apărea în mod plăcut în fața publicului meu.

Eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel. În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutrițional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate

de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a declarat vedeta, pentru Viva.ro.