Dacă ați așteptat o viață să vă cadă bani din cer, tocmai ați ratat o șansă incredibilă, căci în Cehia a plouat cu bancnote la propriu. Un influencer celebru a urcat în elicopter un milion de dolari pe care i-a împrăștiat apoi de la înălțime. Peste patru mii de oameni s-au îngrămădit să își umple buzunarele, dar și sacoșele. 

Peste patru mii de oameni s-au înghesuit în Cehia să strângă cât mai mulți dolari după ce Kazma, un influencer celebru, a organizat incredibila ploaie de bani.

Pe numele său real Kamil Bartosek, a aruncat un milion de dolari dintr-un elicopter peste un câmp din nordul Cehiei după ce nimeni dintre cei care au văzut filmul său „One man show” nu a reușit să descifreze codul comori pe care o plasase inițial într-un seif la centrul de expoziții din Praga.

Citește și: Teroarea închide granițele Schengen! De teama atentatelor, tot mai multe state introduc noi controale

Momentul la care unii visează o viață întreagă a fost plănuit după ce influencerul și-a întrebat urmăritorii ce ar trebui să facă cu banii. Astfel, Kazma a decis să împrăștie de la înălțime milionul de dolari. Spectacolul a atras peste patru mii de participanți care s-au grăbit să-și îndese cât mai multe bancnote în pungi sau buzunare. Fiecare bancnotă de un dolar aruncată a avut atașat un cod QR care îi direcționa pe utilizatori către o platformă cu donații caritabile.