Bătaie cu pumni și picioare la un supermarket din Capitală! Un conflict sângeros a izbucnit în miezul zilei într-un supermarket din Sectorul 3 al Capitalei. Din primele informații, se pare că un tată și fiul său ar fi fost agresați de patru indivizi care s-ar fi băgat în fața lor la coadă.

Imaginile șocante au fost filmate într-un supermarket din zona Titan a Capitalei, de un om care se afla la cumpărături.

Din primele date se pare că un tată, care stătea la coadă, la casă, cu fiul său, i-a apostrofat pe cei patru bărbați aflați la bustul gol pentru că s-ar fi băgat în față.

Nu a durat mult până a început o ploaie de pumni și picioare în direcția celor doi. Ce este și mai șocant este că toată lumea privește spectacolul grotesc, inclusiv agenții de pază ai supermarketului, însă nimeni nu intervine.

În imagini se poate observa cum doi dintre indivizi îl lovesc în continuu cu pumnii pe tată, care încearcă să-și acopere capul, în timp ce ceilalți doi se năpustesc asupra fiului, pe care l-au pus la pământ.

Bătaie cu pumni și picioare la un supermarket din Capitală! Un tată și un fiu, snopiți în bătaie de patru bărbați

Asaltul asupra celor doi se termină abia când unul dintre indivizii bătăuși îi oprește pe prietenii săi.

„De asemenea a fost solicitată prezența unui echipaj de prim ajutor, victimele fiind transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare”, a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt a Poliției Capitalei.

În urma postării imaginilor în mediul online, Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu în acest caz și face cercetări pentru a determina cu exactitate cursul evenimentelor.

„Cercetările sunt continuate de către secția treisprezece poliție sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de amenințare și a patru infracțiuni de lovire sau alte violențe”, a mai spus aceasta.

Până în momentul de față niciuna dintre părțile implicate în conflict nu a depus plângere penală.