Deși lucrează constant în studio și produce un număr impresionant de piese anual, Cabron a explicat că lansează doar câteva dintre ele ca single-uri, lăsând restul să fie apreciate de-a lungul timpului.

Cabron a vorbit despre cât de multă depune în studio

Cabron explică faptul că lucrează constant în studio și produce multe piese anual, dar lansează doar câteva dintre ele.

Deși poate unele piese nu sunt apreciate imediat, ele pot deveni valoroase în timp.

Piesele care sunt lansate ca single-uri trebuie să respecte anumite reguli pentru a fi difuzate pe radio, în timp ce restul pieselor sunt realizate mai mult din pasiune pentru artă.

„Eu sunt în fiecare zi în studio, în fiecare zi lucrez. Eu nu scot mai mult, eu încă am rămas de modă veche.

Scot două-trei piese pe an, dar până ajung la ele fac vreo 50 de piese pe an. Poate să fie o piesă care în momentul acesta nu te distruge, dar peste un an, doi să revii la ea. Piese care rămân sunt puse pe un album. La piesele single trebuie să respecți anumite reguli, ca să meargă și pe radio. Restul pieselor, care sunt poate mai mișto decât pe cele pe care le scoatem, le faci așa de amorul artei”
,
a spus Cabron.

Citește și: DJ Sava, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, emisiune difuzată simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls: „Mă consider talentat la a-mi da seama de potențialul unei piese”

Cabron a mai mărturisit că piesele sale preferate sunt cele care nu au fost lansate ca single-uri, deoarece sunt scrise din emoții și trăiri personale. De asemenea, menționează că majoritatea oamenilor cunosc doar piesele difuzate la radio și la TV, în timp ce fanii adevărați ascultă tot ce produce el.

„Piesele preferate de la mine sunt piesele care nu au fost single. Sunt piesele pe care le-am scris când am avut niște trăiri, anumite emoții, le-am scris în anumite momente. În afară de fanii care ascultă tot ce faci tu, masa mare de oameni știe doar ce faci la radio și ce vad la TV”, a mai spus artistul.

Ce părere are Cabron despre muzica din prezent

Acum, muzica se consumă diferit față de trecut. În trecut, artistul asculta albume întregi și folosea casetee, dar acum există o cantitate imensă de muzică disponibilă global. Oamenii nu se limitează la muzica din România și ascultă melodii de oriunde, adesea prin intermediul aplicațiilor și playlisturilor. 

Citește și: Juno, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă: „Am o perioadă în care nu merg nicăieri”. Artistul nu vrea ca fanii să îl știe așa

„Se digeră foarte bine acum muzică, față de acum mai mulți ani. Înainte era tot albumul hit, nu doar o piesă și ascultam la casetă. Acum se scoate foarte multă muzică, la nivel mondial. Oamenii nu ascultă doar piesele din România și nu ai timp să asculți doar o melodie pe zi. Înainte îmi cumpăram albume, acum există aplicații și îmi dau drumul la un playlist. Eu în general ascult muzică veche. Sunt bucuros că sunt mai vechi.”, a mai spus Cabron.